Classics, passion for the past !

1993 MG RV8

€ 55000

Carrosserie Cabriolet
Chassis nr. m0265
MG RV8 | Links gestuurd | Slechts 2000 gebouwd | Historie bekend | 1993
Highlights:
- Nummer 265 van slechts 2000 gebouwd - Zeldzaam Caribbean Blue lakwerk (slechts 19 gebouwd) - Links gestuurd - Zeer goede, originele staat - Onderhoudshistorie bekend
Links gestuurde MG RV8 te koop Wij bieden te koop aan deze prachtige, links gestuurde MG RV8 uit 1993. De MG RV8 is een zeldzame verschijning waar er slechts 2000 van zijn gebouwd. De RV8 die we hier te koop aanbieden betreft productienummer 265 en is afkomstig van een echte liefhebber die de auto altijd goed heeft onderhouden. Er zijn tal van facturen van het gepleegde onderhoud aanwezig evenals de originele instructieboekjes. De MG RV8 wordt aangedreven door een 3948cc V8 motor met handgeschakelde 5-versnellingsbak die heerlijk rijdt. Een ander groot pluspunt van deze auto is dat hij is omgebouwd naar een links gestuurd exemplaar.
MG RV8 in Caribbean Blue te koop Een MG RV8 is van zichzelf al een zeldzame verschijning, maar de auto die we hier aanbieden is helemaal een bijzonder geval. Hij is namelijk uitgevoerd in de originele fabriekskleur Caribbean Blue. Er zijn slechts 19 RV8 modellen in deze bijzondere kleur geleverd. De MG is daarnaast uitgerust met de originele BBS RS velgen die prachtig combineren met het lakwerk. Het crèmekleurige lederen interieur verkeert in een zeer nette staat en steekt erg mooi af tegen het Caribbean Blue lakwerk. De MG RV8 beschikt over een zwarte soft top die u bij mooi weer in een handomdraai inklapt zodat u kunt genieten van het zonnetje tijdens het toeren.
Links gestuurde MG RV8 kopen? Bent u op zoek naar een links gestuurde MG RV8 uit 1993? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.
Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk. Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen. Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.
Pin it