Classics, passion for the past

1995 Jaguar XJS

€ 31950

Carrosserie Cabriolet
Chassis nr. j5583
Jaguar XJS Cabriolet | 4.0 Liter 6-cilinder | Goede staat | 1995
Highlights:
- 4.0 liter 6-cilinder motor - Mooi donkerrood lakwerk - Crèmekleurig lederen interieur - 102.421 km
Jaguar XJS Cabriolet te koop Wij bieden te koop aan deze mooie Jaguar XJS Cabriolet uit 1995. Deze Jaguar is afkomstig van een vaste klant van E&R Classics die de auto heeft ingeruild tegen een andere klassieker. De Jaguar XJS Cabriolet is altijd met veel liefde onderhouden en verkeert zowel optisch als technisch in een goede staat. De Jaguar heeft een tellerstand van 102.421 km.
Jaguar XJS Cabriolet met 4.0 liter 6-cilinder motor te koop Het grote pluspunt van deze Jaguar XJS Cabriolet is dat hij is voorzien van de gewilde 4.0 liter 6 cilinder motor met automatische versnellingsbak. Deze combinatie zorgt voor een heerlijke rijervaring. De Jaguar heeft een prachtig donkerrood lakwerk wat erg mooi afsteekt tegen alle chromen accessoires. Het interieur is uitgerust met crèmekleurige bekleding en een dashboard met houten details. Kortom, een erg compleet uitgeruste Jaguar XJS Cabriolet die helemaal klaar is voor veel mooie toertochten.
Jaguar XJS Cabriolet kopen? Bent u op zoek naar een Jaguar XJS Cabriolet uit 1995? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.
Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk. Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen. Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.
Pin it