Classics, passion for the past

1965 Ford Mustang

€ 79950

Carrosserie Cabriolet
Chassis nr. f6003
Ford Mustang Cabriolet | Uitvoerig gerestaureerd | Zeer goede staat | 1965
Highlights:
- Uitvoerig gerestaureerd - Originele fabriekskleur Caspian Blue - Stuur- en rembekrachtiging - Airconditioning - 289 CUI V8 motor
Uitvoerig gerestaureerde Ford Mustang Cabriolet uit 1965 te koop Wij bieden te koop aan deze prachtige Ford Mustang Cabriolet uit 1965. De Mustang is recent uitvoerig gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. Er is een fotoreportage van de restauratie aanwezig. De Mustang is voorzien van een aantal gewilde opties zoals stuur- en rembekrachtiging en airconditioning. Hij wordt aangedreven door een 289 CUI V8 motor met automatische versnellingsbak. Zodra u de sleutel omdraait en de ronkende V8 hoort van deze Mustang Cabriolet, krijgt u gegarandeerd een grote glimlach op uw gezicht.
Ford Mustang Cabriolet in Caspian Blue te koop Zoals u op de foto’s ziet is de restauratie van deze Mustang van een hoog niveau. Hij is gespoten in de originele fabriekskleur Caspian Blue. Een kleur die prachtig staat op deze klassieker en er een echte eyecatcher van maakt. Het interieur verkeert in een zeer goede staat en is uitgerust met een zwart Pony interieur, middenconsole en originele Rally-Pac tellers. Wanneer het zonnetje schijnt klapt u met een druk op de knop de hydraulische soft top in zodat u heerlijk kunt genieten van de buitenlucht tijdens het toeren.
Ford Mustang Cabriolet uit 1965 kopen? Bent u op zoek naar een Ford Mustang Cabriolet uit 1965? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.
Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk. Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen. Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.
Pin it