Classics, passion for the past

1930 Ford Model-A

€ 39950

Carrosserie Sedan / Limousine
Chassis nr. f9465
Ford Model A Tudor Sedan | Uitvoerig gerestaureerd | Topstaat | 1930
Highlights:
- Uitvoerig gerestaureerd - Afkomstig uit een privécollectie - Auto verkeert in een topstaat - 3285cc 4-cilinder
Uitvoerig gerestaureerde Ford Model A Tudor Sedan te koop Wij bieden te koop aan deze prachtige Ford Model A Tudor Sedan uit 1930. Deze vooroorlogse klassieker is afkomstig uit de privécollectie van een liefhebber en is recent uitvoerig gerestaureerd. De restauratie is uitgevoerd door een Model A specialist en is van een zeer hoog niveau. Zowel optisch als technisch verkeert deze Ford Model A Tudor Sedan in een topstaat. Hij wordt aangedreven door een 3285cc 4-cilinder met handgeschakelde 3 versnellingsbak.
Ford Model A Tudor Sedan in topstaat te koop De Ford Model A Tudor Sedan die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Tijdens de restauratie is hij voorzien van een prachtig groen two-tone lakwerk. De spatborden zijn uitgevoerd in de kleur zwart en steken mooi af tegen alle chromen accessoires. Het interieur verkeert in een zeer goede staat en is voorzien van lichtbruine stoffen bekleding wat zorgt voor een mooi totaalplaatje.
Ford Model A Tudor Sedan kopen? Bent u op zoek naar een Ford Model A Tudor Sedan uit 1930? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.
Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk. Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen. Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.
 
Pin it