Classics, passion for the past !

1963 Bentley S3-Saloon

€ 49950

Carrosserie Sedan / Limousine
Chassis nr. b0256
Bentley S3 Saloon | Historie bekend | Goede staat | 1963
Highlights:
- Onderhoudshistorie bekend - 40 jaar één eigenaar - Sage Green over Smoke Green lakwerk - 6.3 Liter, V8 motor Bentley S3 Saloon met onderhoudshistorie te koop Wij bieden te koop aan deze prachtige Bentley S3 Saloon uit 1963. Deze Bentley heeft zo’n 40 jaar dezelfde Nederlandse eigenaar gehad en is altijd met veel liefde onderhouden. De afgelopen 6 jaar is er voor zo’n 35.000 euro aan onderhoud gepleegd. De onderhoudshistorie van de afgelopen 40 jaar is bekend en er zijn dan ook 2 volle mappen met facturen en andere documenten aanwezig. De Bentley S3 Saloon wordt aangedreven de krachtige 6.3 Liter, V8 motor die gekoppeld is aan een automatische 4-versnellingsbak. De motor is enkele jaren geleden gereviseerd.
Bentley S3 Saloon in Sage Green over Smoke Green kleurstelling De Bentley S3 Saloon die we hier te koop aanbieden is uitgevoerd in een two-tone lakwerk met de kleuren Sage Green over Smoke Green. Prachtige groentinten die helemaal passen bij de looks van deze klassieker en mooi combineren met het chroomwerk. Het groene interieur, uitgerust met lederen bekleding, vertoont hier en daar wat gebruikssporen. Het houten dashboard en de houten trim verkeren in een nette staat en passen helemaal bij deze British Classic.
Bentley S3 Saloon kopen? Bent u op zoek naar een Bentley S3 Saloon uit 1963? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u. Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk. Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen. Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.
Pin it