Classics, passion for the past !

1973 Volkswagen Beetle

€ 29950

Carrosserie Cabriolet
Chassis nr. v1441
Volkswagen Kever Cabriolet | Gerestaureerd | Goede staat | 1973
Highlights:
- Gerestaureerd - 1600cc 4-cilinder - Mooi chroom - White walls - Zwarte soft top
Gerestaureerde Volkswagen Kever Cabriolet te koop Wij bieden te koop aan deze mooie Volkswagen Kever Cabriolet uit 1973. Deze Kever is in het verleden gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een goede staat. Hij wordt aangedreven door een 1600cc 4-cilinder motor die samen met het prachtige Kever geluid zorgt voor een onvergetelijke rijervaring. Ziet u zichzelf al rondtoeren in deze klassieke Volkswagen?
Volkswagen Kever Cabriolet te koop Wat deze Volkswagen Kever Cabriolet onderscheidt van de rest is zijn geweldige kleurstelling. Hij is uitgevoerd in een felgele kleur die helemaal past bij een klassieker uit de jaren 70. Het chroom van de Kever verkeert in een zeer goede staat en hij is tevens voorzien van een set white walls die het totaalplaatje helemaal afmaken. Het interieur verkeert in een nette staat en is uitgerust met zwarte bekleding. Kortom, een heerlijk rijdende Volkswagen Kever Cabriolet in een leuke kleurstelling die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.
Volkswagen Kever Cabriolet uit 1973 kopen? Bent u op zoek naar een Volkswagen Kever Cabriolet uit 1973? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.
Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk. Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen. Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.
Pin it