Classics, passion for the past !

1961 Triumph TR3

€ 42950

Carrosserie Cabriolet
Chassis nr. t7867
Triumph TR3A | Uitvoerig Gerestaureerd | Zeer Goede Staat | 1961
Highlights:
- Uitvoerig gerestaureerd - 100 km gereden na de restauratie - Zeer goede staat - Fotoreportage van restauratie aanwezig
Uitvoerig gerestaureerde Triumph TR3A te koop Wij bieden te koop aan deze prachtige Triumph TR3A uit 1961. Deze oldtimer is afkomstig van een Triumph expert die zijn hele leven klassieke Triumphs heeft gerestaureerd. Deze TR3A is zeer recent uitvoerig gerestaureerd door de vorige eigenaar en heeft na de restauratie slechts 100 km gereden. Zowel optisch als technisch verkeert deze klassieker in een zeer goede staat. De restauratie is vastgelegd in een fotoreportage.
Triumph TR3A in zeer goede staat te koop Deze Triumph TR3A is echt een plaatje om te zien. Het gele lakwerk staat prachtig op deze Triumph en past helemaal bij een klassieker uit deze periode. Het chroomwerk van de TR3A verkeert in een zeer goede staat en de oldtimer is tevens voorzien van een aantal leuke extra’s zoals een bagagerek en badge bar. Het interieur ziet er prachtig uit en is uitgerust met zwarte bekleding met witte piping. Bent u op zoek naar een British Classic Car om heerlijk mee rond te toeren of evenementen te bezoeken? Dan is deze Triumph TR3A de auto voor u!
Triumph TR3A kopen? Bent u op zoek naar een uitvoerig gerestaureerde Triumph TR3A uit 1961? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.
Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk. Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen. Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.
Pin it