Classics, passion for the past

1963 Porsche 356-B 1600 Super BT6

€ 78500

Carrosserie Coupe
Brandstof Petrol
Motorinhoud 1600 cc
Transmissie Manual
Kleur Blue
Kleur interieur Red
Bekleding Leather
Stuur Lhd
Porsche 356 1600 Super (B T6) coupé, jaar 1963.
Kleur blauw gecombineerd met een roodlederen interieur en antracietkleurig tapijt.
Deze schitterende Porsche 356 coupé presenteert zich met een prachtige kleurstelling en de auto toont alle originele details.
Zittend op de bestuurdersstoel wordt u getrakteerd op de schoonheid van het originele stuur, het prachtige dashboard en de Blaupunkt Bremen autoradio.
Onder de voorklep vindt u het reservewiel, de originele krik en een onderhoudsvriendelijke Optima accu. In de netjes gedetailleerde motorruimte is de luchtgekoelde viercilinder boxermotor in vol ornaat te bewonderen.
Deze prachtige Porsche 356 1600 Super coupé verkeert in een zeer goede tot excellente conditie en de automobiel rijdt voortreffelijk. Bij 57.000 mijl op de teller is de motor gereviseerd, nu staat er 59.000 mijl op de teller.
Recent uitgevoerde service en updates: nieuwe versnellingsbaklagers gemonteerd, nieuwe benzinetank en E10 bestendige slangen gemonteerd, verbeterde geluidsisolatie gemonteerd, werking kachelbediening verbeterd, nieuwe Weber carburateurs gemonteerd, elektronische ontsteking gemonteerd, remmen gereviseerd (hoofdcilinder en hulpcilinders aan de wielen), wiellagers vernieuwd, nieuwe uitlaat gemonteerd en Koni schokbrekers gemonteerd.
De carburateurs en de ontsteking zijn afgesteld op een rollenbank.
Deze prachtige Porsche 356 is volledig up-to-date en klaar om met volle teugen van te genieten door een trotse nieuwe eigenaar!
Pin it